KONTAKT

HIT VÄNDER DU DIG!

Vi tror på låga trösklar och högt i tak så det är viktigt för oss att du kan få svar på dina frågor eller framföra dina åsikter om något som är bra eller mindre bra. Du kan alltid nå oss på hej@nyahovas.se. 

NÅGRA KONTAKTTIPS

Även om vi kan påverka mycket i området så är det i vissa ärenden bättre att du vänder dig direkt till aktören det berör. Här är några exempel.

158:an och pendelparkeringen

Om du har åsikter eller frågor kring de större vägarna, t.ex. 158:an så är det Trafikverket du ska vända dig till. Klicka här.

Återvinningscentralen

För frågor kring återvinningscentralen ska du kontakta Göteborgs Stad. Klicka här.

Biblioteksservice

Om din fråga rör bibliotekets verksamhet gör du bäst i att vända dig direkt till dem. De kan bl.a. hjälpa dig att bli meröppetregistrerad. Kontakta Biblioteksservice.

Hovås allé

Det är Trafikkontoret som ansvarar för de flesta lokala vägar och övergångsställen i området, däribland Hovås allé. Kontakta Trafikkontoret. 

Om du ser något misstänksamt

Även om Hovås enligt polisen tillhör en av Göteborgs absolut tryggaste platser finns det inget område som är helt förskonat från brott. Antalet tips som polisen får in påverkar hur ofta polisen rör sig i området. Därför är det viktigt att du tipsar polisen om du ser något misstänksamt, vilket går att göra anonymt via deras hemsida. Ring 112 i nödläge. Tipsa polisen.

Parkering

Den mesta besöksparkeringen i området administreras av APCOA. Du hittar alltid aktuell information i deras app.

INTEGRITESTPOLICY

Vi värdesätter din personliga integritet och behandlar därför dina personuppgifter i enlighet med GDPR-förordningen och sparar därför aldrig personuppgifter i onödan. Klicka på knappen nedan för att läsa Nya Hovås integritetspolicy.

Om du har frågor kring hur vi behandlar personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på hej@nyahovas.se.