Handlarna

I Nya Hovås hittar du ett varierat och spännande butiksutbud. Tanken är att återskapa stadskänslan från tiden innan handeln flyttade till stormarknader. Varje butik är vald för att ge en mysig och omväxlande blandning längs med Hovås Allé och torget. Här hittar du både det väntade och oväntade, alltid med ett varmt och hemtrevligt bemötande. Välkommen in!

Handel och service

158:ANS FISK

Kvalitétsfisk på riktigt! 158:ans fisk och skaldjur kommer bara från de allra bästa båtarna. Vi vet att våra kunder är kunniga och uppskattar hög. Utöver nyfångad fisk, skaldjur och färdiglagad mat, har vi sallader och röror med hög procent skaldjur. Hos oss kan du beställa färdiga fat eller hela cateringuppdrag till fester och mottagningar. Framförhållning lönar sig! På vår hemsida hittar du alltid fina erbjudanden med minst 20% rabatt.


Öppettider:

Tis–fre: 10:00–19:00
Lördag: 10:00–16:00
Söndag: 12:00–16:00

BILLDALS BLOMMOR

Tänk dig en välsorterad blomsterbutik med stor snittavdelning, härliga växter från våra lokala odlare och krukor från de bästa varumärkena. Lägg till fina inredningsdetaljer, doftljus, utvalda presenttips, glad och serviceinriktad personal och en stor portion humor. Där har du Billdals Blommor! Vi hjälper Dig att skicka blommor över hela världen genom Interflora och utför all sorts binderi till bröllop, begravning mm. Och allt med glimten i ögat och nära till skratt.


Öppettider:

Mån–fre: 10:00–19:00
Lördag: 10:00–16:00
Söndag: 12:00–16:00

CAPE COD

Cape Cod som sedan tidigare finns inne i centrala Göteborg har nu även öppnat i Nya Hovås. Förutom skräddarsydda kostymer hittar du också bl.a. accessoarer, skjortor och skor här. Du hittar Cape Cod på Hedtångsvägen 14.


Kontakta oss:

info@capecod.se

DOWNSTAIRS

Mycket i livet blir enklare med hjälp av Downstairs. Vi tar hand om allehanda vardagsbestyr såsom tvätt, städ, mattvätt, skoservice, skrädderi och hushållsnära tjänster. I vårt nya och utökade utbud finner du även enklare trädgårdsarbete och snöskottning. Ring oss eller beställ via vår nya bokningsapplikation. Med hjälp av appen får du besked om upphämtning och avlämning. Enklare kan det inte bli.


Öppettider:

Vardagar: 7:00–18:00
Lördag: 10:00–14:00
Söndag: Stängt

ERIK OLSSON FASTIGHETSFÖRMEDLING

Välkommen in till oss på Krogabäcksvägen 18 om du är intresserad av att sälja eller köpa bostad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar i en försäljning som i slutändan också ger bäst betalt. Det ger en trygg och positiv upplevelse i ett av livets viktigaste skeden.


Kontakta oss:

031-719 26 00
erikolsson.se
eo3@erikolsson.se

FOTOGRAF PETRA BJÖRSTAD

I en fin liten studio i Kodakhuset huserar fotograf Petra Björstad sedan 2010. Hon utför alla typer av fotorelaterade uppdrag, varierande mellan högt och lågt, stort och smått. Allt från företagsuppdrag till bröllop- och familjefotograferingar. Skicka din förfrågan till Petra, så syr hon ihop ett förslag som passar just dina behov.


HOVÅS BEGRAVNINGSBYRÅ

Hovås Begravningsbyrå är det nyaste kontoret av Ekenveds fem kontor runtom i Göteborg. Vi har lång erfarenhet av att arrangera både stora och små begravningar, och vi ser till att begravningen blir så personlig som ni önskar.
Familjen Ekenved har arrangerat begravningar sedan 1924, vi sitter med erfarenhet som sträcker sig över fyra generationer. Detta är vår styrka och din trygghet i en svår situation.


Kontakt:

031 – 363 65 10 (dygnet runt)
hovas@ekenveds.se

 

Öppettider:

Vardagar: 8.30–16.30
Lördag och söndagar: Stängt

HUSMANHAGBERG

Vill du göra en riktigt bra bostadsaffär i västra Göteborg gör du klokt i att vända dig till en mäklare med ett engagemang utöver det vanliga. HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 80 kontor och drygt 320 medarbetare. Vi är oberoende och helt utan ägarintressen från banker och försäkringsbolag. Här arbetar mäklare med gedigen erfarenhet och god lokalkännedom. Varje kund är unik, så kontakta oss gärna och berätta om just din/er situation så skräddarsyr vi ett upplägg som passar era önskemål och er bostad. Vi sitter med bästa läget i Nya Hovås, Billdalsvägen 2. Titta in till oss på en fika och ett förutsättningslöst samtal kring bostadsmarknaden.
Välkommen att bli nöjd kund du också!


Öppettider:

Vardagar 09:00–17:00

ICA KVANTUM HOVÅS

Välkommen till en riktig mataffär! Och med det menar att vi tar det här med mat på största allvar. Med hjälp av ett genuint intresse för mat och en stor lyhördhet för våra kunder har vi byggt upp en butik vars högkvalitativa urval enligt många är det bästa i sitt slag. Vi föredrar kvalitet framför kvantitet, djup före bredd. Hos oss hittar du det bästa, helt enkelt.


Kontakta oss:

ica.se/hovas
claes.ottosson@kvantum.ica.se
031 – 68 63 00

Öppettider:

Alla dagar: 7:00–22:00

JERLOV & INREDNING

Jerlov & Inredning öppnar sitt nya showroom i Nya Hovås. Sofia som driver firman är kunnig inom allt från platsbyggda kök och badrum till dressingrooms och garderober


Kontakta oss:

jerlov-inredning.com

L LINGERIE

Hos L Lingerie finns utöver underkläder även natt- och badkläder. Välkommen in i butiken för hjälp att hitta rätt plagg för just dig utifrån dina behov. Butiken är ett resultat av Lottas 20 år i branschen.


Kontakta oss:

Facebooksida
076-323 65 65

Öppettider:

Vardagar: 10.00–18.00
Lördagar: 11.00–16.00
Söndag: Stängt

LLOYDS APOTEK

Lloyds Apotek i Kodakhuset är ett fullserviceapotek där du kan skaffa både receptbelagda och receptfria läkemedel. Ditt högkostnadsskydd gäller och du kan även hämta ut e-recept. Hos oss kan du beställa licensläkemedel som stomiprodukter, och specialtillverkade läkemedel från apotekets produktion och laboratorier. Utöver det har vi naturligtvis allt annat som du normalt hittar i apotekshyllorna. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt produkter. Välkommen in till oss!


Öppettider:

Vardagar: 09.00–19.00
Lördag: 10.00–15.00
Söndag: 11.00–15.00

NITRAM BIKESPOT

Cykelbutiken i Nya Hovås erbjuder cyklar, verkstad, service, tillbehör och uthyrning av cyklar.
Boka din cykelservice idag! Välkommen!


Öppettider:

Mån–fre: 11:00–18:00
Lördag: 11:00–15:00
Söndag: 11:00-15.00 (April – Juni)

Skidbutiken Norse Skis har öppnat på Hovås allé!

Bild på Norse-skidor

Kontakta oss:

norseskis.eu

OCEANHOUSE

Tillsammans har Per och Karin Ström under ett tiotal år drivit varumärket OCEANHOUSE. De designar och producerar en egen kollektion av möbler och tillhörande accessoarer.

Ett enkelt uttyck för parets klassiska design är ”EAST MEETS WEST – American East Coast meets Swedish West Coast”.
Rustika glasskåp, matbord, soffbord och sovrumsmöbler, kombinerat med en textilkollektion av canvastyg är några av sakerna du hittar i butiken. Inramade originalbilder fotograferade av Per från kustnära miljöer finns också i sortimentet. Hjärtligt välkomna att besöka oss.


REBEL KIDS

Vi är barnbutiken som sätter ditt barn i fokus! Här finner du storlekar från 110 – 170. Kom in och låt dig inspireras av alla fina barnkläder och personlig service!
Hos oss hittar ni varumärken som: AO, Replay, Scotch & Soda, Don dup, Ralph Lauren, Lyle & Scott, Petit Sofie Schnoor, Colmar, Creamie, Levis, Björn Borg och Ver de Terre.


Öppettider:

Mån–ons + fre: 10–18
Torsdag: 10–19
Lördag: 10–16
Söndag: 11–15

RUSH

I september öppnade RUSH trampolinpark i BOUNCE gamla lokaler i Hovås. Vi erbjuder stans bredaste utbud inom trampolin/studsmatta och parkour och freerunning. I inträdet ingår allt vi har att erbjuda i parken. Under hösten och vintern 2020 och början av 2021 kommer vi lansera ett antal nya produkter och aktiviteter i vår park i Hovås. Vi kommer lägga fokus på att erbjuda stans bästa kalas och kurser och camps. Kom in och prova!


Kontakta oss:

rushtrampolinpark.se

Öppettider:

Mån–fre: 14:00–20:00
Lör–sön: 10:00–18:00

STUDIO 21

Hos Studio 21 hittar du ett handplockat sortiment av dammode, accessoarer och smycken. Sortimentet innehåller allt ifrån de bästa basplaggen, festklänningar och jobb-blusarna till mjukaste loungewear i härliga material. Klassiska modeller samsas om utrymmet i butiken med plagg som andas mer ”just nu” och vi älskar att hjälpa er att hitta den perfekta outfiten. Välkommen in!


Öppettider:

Vardagar: 11.00–18.00
Lördagar: 11.00–16.00
Eller efter överenskommelse

SUN OFF

Upplev våra svensktillverkade markiser, rullgardiner och persienner på plats i vårt showroom. Låt oss visa dig vad riktigt bra solavskärmning kan göra för ditt hem eller företag – och ditt välmående! Vi välkomnar privatpersoner, företag och offentlig sektor i Hovås med omnejd. Vi ger dig gärna goda råd och finns på plats för att lyssna till dina behov. Våra öppettider är flexibla, ring för att boka en tid som passar just dig. Du kan också boka ett kostnadsfritt hembesök för personlig konsultation.


Kontakta oss

sunoff.se
hovas@sunoff.se
031-797 38 80

Öppettider

Måndag – Onsdag: 11-16
Torsdag – Söndag: bokade besök

SYSTEMBOLAGET

Det finns cirka 440 Systembolagsbutiker över hela Sverige, plus cirka 470 ombud dit det går att beställa drycker.
Det finns minst en butik i varje kommun. Där det bor eller rör sig mycket folk – i städer, förorter och större tätorter – finns ofta flera butiker för att möta kundernas behov.

Vårt ordinarie sortiment består av ungefär 2 500 artiklar. En del butiker har mer vin, medan andra har mer öl. Vissa butiker har fler exklusiva drycker. Hur många drycker en butik har varierar beroende på storlek och efterfrågan.


Kontakta oss:

031 – 30 45 290
Kundtjänst: 0771-83 83 00

Öppettider:

Se aktuella öppettider här

THE POLPO HUB

The Polpo Hub är en personlig, och välkomnande inredningsbutik.

Hos oss hittar du en blandning av unika, handplockade produkter och av mer och mindre välkända varumärken av hög kvalitét såsom Aytm, Asplund, Baobab, Chhatwal & Jonsson, Christina Lundsteen, Eldvarm Gotain, House of Hackney, Isadeco, Jonathan Adler, Layered, Ruth & Joanna, Seletti, Tom Dixon mfl.

Vårt underbara Himlekök är fyllt med härliga produkter och i vår suite kan du provligga en säng från Mandales. Vi har även fina saker till våra yngre besökares rum från bland annat Ferm, Sebra och Aden & Anais.

Välkommen in och inspireras!


Öppettider:

Vardagar: 10.00–18.00
Lördagar: 10.00–16.00
Söndagar: Stängt

Öka värdet & skönheten på ditt hem med äkta träfönster och dörrar. I vårt showroom i Nya Hovås ger vi dig tryggheten att handla med en lokal specialist.

Välkommen in!


Woodworks by Bergs AB
010-199 84 50
info@timberwindows.se

TRICK OR TREAT

Vi vill ge godisälskare en destination fylld av glädje! Kliv in i en läcker värld av salt, sött och surt, på vårt eget unika vis. Alltid fräscht och färskt. Godis är lust. Vi tar det på lekfullt allvar. Välkommen till Trick or Treat – Your Candy Wonderland!


Öppettider:

Mån-tors 10-20
Fre- lör 10-21
Sön 12-20

WAKAKUU

Hos Wakakuu finns en unik kombination av personligt utvalda kläder och accessoarer. Här sätts alltid krav på hög kvalitet såväl som modegrad. Känslan av ett specifikt plagg, ett par skor eller en accessoar sätts alltid i första hand – framför varumärket. Trots det hittar du marknadens bästa varumärken här.


Öppettider:

Mån–ons: 11.00–18.00
Torsdagar: 11.00–19.00
Fredagar: 11.00–18.00
Lördagar: 10.00–17.00
Söndag: 11.00–15.00
Söndag 16/12: Stängt.

YELLOW KORNER

Yellow Korner är ett franskt världsomspännande fotokonstföretag och etableringen i Nya Hovås är den andra etableringen i Sverige. Här finns ett stort utbud fotokonst inom en rad genrer, intressant för både privatpersoner och företag.


Kontakta oss:

yellowkorner.com

Öppettider:

Vardagar: 10.00–18.00
Lördagar: 10.00–16.00
Söndag: Stängt

Hälsa och skönhet

ÇA VA

Ça Va – Mer än bara en skönhetssalong. ÇaVa är en skönhetsstudio och butik i Nya Hovås. Vi erbjuder en kombination av klassisk och resultatinriktad hudvård i en unik, inspirerande och lugn miljö.
Här skall våra kunder känna sig hemma i sitt eget område, en oas på nära håll.
I butiken finns ett fåtal väl utvalda varumärken inom hudvård och accessoarer.


Kontakta oss:

Maja Jenssen 0737-13 35 50
maja@ca-va.se
ca-va.se

Öppettider:

Vardagar: 10:00–18:00
Lördagar: 10:00–14:00
Söndag: Stängt

CAPIO VÅRDCENTRAL

Hos oss på Capio Vårdcentral Hovås/Billdal arbetar läkare som är specialister inom allmänmedicin, diabetes, astma/KOL och distriktssköterskor. Vi erbjuder vaccinationer, hälsokontroll, samt tillgång till psykolog. Du är även välkommen att besöka vårt trevliga BVC. Hos oss står medmänsklighet och omsorg i fokus i kombination med ett högt medicinskt och tekniskt kunnande. Välkommen!


Kontakta oss:

capio.se
hovas@capiovardcentral.se
Vårdcentral: 031 – 352 30 30
BVC: 031 – 352 30 42/51

Öppettider:

Vardagar: 08:00–17:00

Drop-in barn vardagar: 10:00–11:30

FRISKIS & SVETTIS

I vårt fullutrustade gym på hela 1100 m2 finns stora ytor för funktionell träning, maskiner, fria vikter och cardioavdelning. I gymmet kan du träna individuellt eller i grupp på våra bokningsbara inspirationspass. Tränare finns på plats särskilda tider för att stödja och inspirera dig i din träning.

Här finns tre olika salar anpassade för gruppträning – stora salen, lilla salen och en spinningsal med Activio pulssystem. När det inte pågår pass i salarna får du gärna använda dem för din egen träning.


Öppettider:

Varje dag: 04:30–23.00

Bemannade öppettider

Måndag–torsdag 07:30–21:00
Fredag: 07:30–19:00
Lördag 09.00-13:00
Söndag: 15:00–19:00

HOVÅS OPTIK

Vi är en fristående optiker med stor passion för glasögon, där vi noga valt ut ett sortiment som står för kvalité och karaktär. Vi har varumärken som du inte finner hos de stora kedjorna. Vårt mål är att ha det coolaste sortimentet i Sverige. Vi finns till för dig som vill känna dig unik med dina glasögon och där vi lägger stor tid för utprovning, både i synundersökningsrummet och med hjälp av val av bågar. Givetvis tillhandahåller vi även kontaktlinser till konkurrenskraftiga priser.

Vi säljer bågar från bland annat Oliver Peoples, Lindberg, Maui Jim , Anne & Valentin, Theo, Garrett Leight och Randolph mm.


Kontakta oss:

hovåsoptik.se
info@hovasoptik.se
031 – 36 36 870

Öppettider:

Mån–fre: 09:00–18:00
Lördag: 10:00–15:00
Söndag: Stängt

HOVÅSTANDLÄKARNA

Hovåstandläkarna är en privat tandläkarklinik. Våra tandläkare och tandhygienister har lång erfarenhet och fortbildar kontinuerligt för att garantera dig tandvård av bästa kvalitet. Vi bryr oss om våra patienter och lägger stor vikt vid personligt bemötande och vill skapa en lugn och behaglig miljö.


Kontakta oss:

031 – 36 36 000
info@hovastandlakarna.se
www.hovastandlakarna.se

Öppettider:

Mån–fre: 8:00–17:00
Lör–sön: Stängt

MIND OPT.

Vi bedömer, utreder, diagnosticerar och behandlar ett brett spektrum av psykiatriska tillstånd samt gör neuropsykiatriska utredningar. Vår målsättning är att arbeta evidensbaserat, effektivt och personligt. Vi eftersträvar hög tillgänglighet, flexibilitet och snabbt omhändertagande. Vi vill vara ett alternativ och komplement till den offentliga vården, vi är inte landstingsanslutna och ingår därför inte i högkostnadsskyddet. Välkommen att kontakta oss om du har frågor.


Kontakta oss:

mindopt.se

Öppettider:

Vardagar: 08:00–17:00

PEOPLES TRAINING

Peoples Training är en exklusiv träningsstudio med personlig träning i fokus. Du kan välja på att träna individuellt eller i grupp, TEAM. I samarbete med våra sjukgymnaster, kostrådgivare och massörer erbjuder vi en helhetslösning som passar just dig- Just for you. Välkommen att kontakta oss för en personlig inbjudan.


Öppettider:

Efter kundens önskan

SATS

Välkommen till SATS Hovås. I våra ljusa lokaler med generös takhöjd erbjuder vi bland annat tre inomhusbanor för padel, vår populära löparklass Indoor Running, en stor gruppträningssal, basket och mycket mer. Utanför gymmet finns det tillgång till parkering. Välkommen!

PÅ SATS HOVÅS HITTAR DU:

  • Tre padelbanor (inomhus)
  • Ytor för fria vikter och lyftarflak
  • En modern maskinpark med unika träningsmaskiner
  • En stor cardioyta med Indoor Running-klasser
  • Fullspäckat schema med gruppträningsklasser
  • Basket
  • Personliga tränare som kan hjälpa dig med din träning

 


sats.se
hovas@sats.se

Måndag – torsdag 06:00 – 22:00
Fredag 06:00 – 21:00
Lördag – söndag 08:00 – 20:00

SHARPER OF SWEDEN BARBERSHOP

Vi tar hand om både ditt skägg och hår. 2018 blev Sharper of Sweden Barbershop utnämnt till årets hantverkare. Nu vann vi dessutom Crew All Star Challenge Sweden för andra gången. Så hos oss möts du av Sveriges bästa barberare. Välkommen!


Öppettider:

Vardagar: 09:00–18:00
Lördag: 09:00–14:00
Söndag: Stängt

TEMPEL LOUNGE

Göteborgssalongen Tempel Lounge har fått ett syskon och numera finns vi även i Nya Hovås.
Hos oss är inspiration, mod och nyfikenhet framgången till att vi är vi. Och det här är viktigt. Vi utmanar oss själva och branschen varje dag – för att vi alla vill mer. Vår ambition är att alltid stå längst fram med sax och färg utan att tappa fokus på kunden. Nu erbjuder vi även olika nagelbehandlingar.


Öppettider:

Receptionen är öppen:
Mån–tors 8:00–17:00
Fredag: 8:00–16:00
Lunchstängt 12:30–13:30

VASSA SAXAR

Frisörsalongen med koll på trender! Våra kunniga frisörer kombinerar sin kompetens med inspirerande trender och kundens önskemål för bästa resultat. Vi tar emot både barn och vuxna och utför färgning, slingor, permanent, uppsättningar samt styling inför baler och bröllop. Vi utför även skäggformning. Vassa Saxar är medlemmar i Sveriges Frisörföretagare.


Kontakta oss:

vassasaxar.eu
031-280202

Öppettider:

Vardagar: 09:00–18:00
Lördag: 09:00–14:00
Söndag: Stängt

VAUK

Vaukmetoden är som en vinterbad-ritual. Fast helt torrt, i en varm och trygg miljö. För ett större liv där du orkar mer.


Kontakta oss:

vauk.se
hello@vauk.se
072-398 30 02

Öppettider

Vardagar 10–18 + drop in
Tisdag, onsdag & fredag öppnar vi kl. 7
Kvällsöppet torsdagar till kl. 20
Lördagar 11–15 + drop in
Söndagar 12–16 + drop in
Specialtider för större grupper och events

Restaurang och café

LASSE MAJA BAGERI & CAFÉ

Doften av nybakat stenugnsbröd sprider sig kring Kodakhuset. Slå dig ner på Lasse Maja Bageri & Café och njut av en kopp kaffe, utsökt hemlagad glass och andra läckerheter. Köp med dig fika hem, stanna till för en god frukost på väg till jobbet, ta med en påse färska bullar på utflykten, beställ vackra och goda tårtor till festen – det mesta är oemotståndligt hos oss. Välkommen in! Vi har öppet alla dagar i veckan!


Öppettider:

Vardagar: 07.00–18.00
Lördag: 08.00–15.00
Söndag: 09.00–15.00

NAKHON

Res till Thailand utan att lämna Nya Hovås. På Nakhon får du genuin och vällagad thaimat, där det nog inte undgår någon att man i köket brinner för att leverera något att vara stolt över. Här finns allt från klassiska curry-recept till pad-thai och fräscha sallader. Restaurangen drivs av Sofia, Amanda och June. Namnet kommer från Junes hemstad i Thailand: Nakhon.


Kontakta oss:

031-916565
info@nakhon.se

Öppettider:

Mån – Tors: 11.00 – 20.00
Fredagar: 11.00 – 22.00
Lördagar: 14.00 – 22.00
Söndagar: 14.00 – 20.00

NOBLE HOUSE

I år firar Noble House 20 år vilket gör oss till en av Sveriges äldsta sushi- och izakaya-restauranger i Sverige.
Vi har vår bas i hjärtat av Nya Hovås där kärleken till den japanska matkulturen har legat oss varmt om hjärtat ända sedan starten. Vårt största kall har alltid varit att tillaga sushi och japansk varmmat med ärliga råvaror från grunden, där varje moment i tillagningsprocessen anses lika viktig. Hos oss kan man äta och dricka gott, på sommarn ute på vår uteservering och på vintern inne i vår mysiga lokal. Är du hemmakär går det lika bra att ta ”take-away”.
Vi har sedan början gjort cateringar, stora som små, privata och till företag. Bland annat har vi serverat vår mat till:
TV Tokyo – VM bordtennis – 2018
Volvo Ocean Race /Juan Carlos II f.d. Konung av spanien – 2015
Lindex 60-års jubileum /Svenska Mässan & Micael Bindefeld – 2014
Med många många fler!
Testa du också!


Öppettider:

Mån-Fre 11.00-20.00
Lör 16.00-20.00
Sön Stängt

SOCIALE

Sociale är en restaurang där upplevelsen står i fokus: upplevelsen av att träffas och umgås men även upplevelsen av mat som något alldeles extra. Här kommer menyn att uppdateras ständigt – något som betyder att det alltid finns en anledning att besöka Sociale på nytt. Sedan i mars serverar även Sociale lunch.

Sociale flyttar in i Sorelles gamla lokaler men omfattande renoveringar har varit igång sedan månader. I källaren får bowlingbanorna sig en ordentlig upputsning och lokalen uppgraderas med fullstora shuffleboards av toppkvalité.


Kontakta oss:

info@sociale.se

Öppettider:

tis – fre: 16:00 — Sent
lördag: 12.00 — Sent
söndag: 12.00 — 20.00

THE ELEPHANT

The Elephant är vida känt för sin tolkning av det indiska köket. Restaurangen finns sedan tidigare i Linné men öppnade 2018 upp i Nya Hovås. Erbjuder ett bra lunchutbud med indiska klassiker, såväl som mycket att välja på även kvällstid. Missa inte naanbrödet här!


Öppettider:

Vardagar: 11.00 – 20.00
Helger: 13.00 – 20.00

WRAPSODY

Vi älskar mat och lägger mycket omtanke i att hitta bra råvaror och skapa nya recept.

Wrapsody är en trevlig och personlig wrapbar med ett hållbart hälsotänk i fokus.

Vi kallpressar juicer, blandar härliga bowls och erbjuder rawfood treats och wraps med spännande smakkombinationer. Wrapsody har frukost, lunch och middag, och självklart gott kaffe. Det finns många sittplatser, både ute och inne och det går också bra att ta med sig.


Kontakta oss:

info@wrapsody.nu

Öppettider:

Vardagar: 8.00 – 19.00
Lördagar: 10.00 – 16.00

Co-working och kontor

INDIGO

I Indigo kommer ytterligare verksamheter att etablera sig i området, däribland Sats. I Indigo byggs såväl ett gym som gruppträningssalar såväl som en padelhall. Och mer kommer det att bli. Planerad inflyttning februari 2022.


Kontakta oss:

David Fredriksson
Uthyrnings- och etableringsansvarig Nya Hovås

nextstep.se
david@nextstep.se
0733 – 33 70 72

NODI

Nodi är en av de byggnader som tydligast annonserar Nya Hovås från 158:an och med sin placering och utformning skapar den en tydlig entrépunkt till området. Byggnadens utformning med exponerad stomme i trä och utkragande våningsplan bidrar till ett trivsamt inomhusklimat och ger byggnaden ett lågt klimatavtryck. Högst upp i huset finns en takterrass tillgänglig för alla husets hyresgäster. Nodis utformning medför att våningsplanen med sina kontorsutrymmen växter för varje våning högre upp i huset man kommer.


Kontakta oss:

David Fredriksson
Uthyrnings- och etableringsansvarig Nya Hovås

nextstep.se
david@nextstep.se
0733 – 33 70 72

THE HOUSE

The House är ett nytt sorts kontor. En plats för lika mycket inspiration som funktion. Med service och tjänster som gör jobbet lättare, och kreativa möten med människor som förstår din vardag. Här finns utrymme för små och stora entreprenörer, för frilansare, volontärer och eldsjälar, för kreatörer och visionärer. Du kan hyra en plats eller ett rum, vara här jämt eller när vi bjuder på en bra föreläsning, växa snabbt eller skynda långsamt.


JULIA DRIVER WRAPSODY

Sedan 2017 driver Julia Dahrén Wrapsody, en av Nya Hovås många matpärlor. Läs Julia berätta om att bo på samma gata som sin restaurang, vad som gör Nya Hovås speciellt och hur Wrapsody öppnade först efter att ha vunnit sin plats på en audition.

VILL DU OCKSÅ ETABLERA DIG HÄR?

Området utvecklas ständigt och intresset för att hyra in sig i lokalerna är stort. Kul tycker vi! Om du har en verksamhet som du vill etablera i Nya Hovås, hör av dig till johanna.hulthen@nextstep.se eller ring 070-939 07 42. Du kan även läsa mer på www.nextstep.se.